Q8 electric : altijd opgeladen

Elektrisch rijden? Met Q8 electric krijg je met één Q8 electric-kaart en één app toegang tot een uitgebreid netwerk van oplaadpunten in heel Europa. Maar sowieso: een fluitje van een cent. Maak jij ook de switch? Dan krijg je bij Q8 electric ook een scherpe en transparante prijs.

Voor particulieren
Voor professionelen
Q8 electric - Altijd een oplaadpunt in je buurt

Altijd een oplaadpunt in je buurt

Q8 electric: da’s zero laadstress, want in de Q8 electric-app vind je in heel Europa altijd snel het dichtstbijzijnde beschikbare oplaadpunt. Momenteel hebben we er bijna 400.000 in de aanbieding – en dat aantal blijven we verhogen! En in de Benelux kan je sowieso 99% van de laders gebruiken.

Trouwens: wist je dat je niet eens moet inloggen in de app om de beschikbare laadpalen in je buurt of langs je route te zien?

Q8 electric: Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Ontgrendel het netwerk met je Q8 electric-kaart

Laadbeurten starten, stoppen en afrekenen? Dat doe je allemaal met je Q8 electric-kaart! Vraag ze aan via de Q8 electric-app, dan zit ze een week later in je bus.

Vergeet je Q8 electric-kaart niet te koppelen aan je app: zo verloopt je betaling automatisch en kan je je laadhistoriek van nabij opvolgen.