Slimme oplossingen voor jouw mobiliteit

Voor particulieren
Zo doe jij je voordeel bij Q8
Voor professionelen
Kaarthouders en fleet managers

Tanken

Tank altijd in je buurt, dankzij ons uitgebreide netwerk met meer dan 500 Q8 en Q8 easy-stations.

Shops

Vind alles voor onderweg in onze shops, bij Delhaize Shop & Go of Panos.

Opladen

Krijg toegang tot 99% van de laders in de Benelux met Q8 electric.

Voor particulieren

Q8 smiles

Q8 smiles, elke keer dat ietsje meer

Bij Q8 vertrek je na het tanken of shoppen altijd met een glimlach. Want bij elke tankbeurt en bij elke aankoop in de shop spaar je Smiles. Ruil ze in voor kortingen aan de pomp of in de shop bij Q8, of bij één van de Q8 smiles-partners.

Delhaize Shop & Go bij Q8

De perfecte shop voor een snelle stop

In de Delhaize Shop & Go bij Q8 vind je een ruim aanbod aan verse voeding. Perfect voor een snelle hap tussendoor of een uitgebreide maaltijd ’s avonds. En bij Panos kun je altijd terecht voor een ontbijt, lunch, vieruurtje of kraakvers brood. Voor elk moment van de dag zit je dus goed bij Q8 – en dat helemaal op jouw ritme.

Q8, meer dan brandstof alleen

Q8, meer dan brandstof alleen

Moet je tanken? Onze Q8 easy-stations bieden je voortdurend brandstof aan lage prijzen. Voor al je andere behoeften, kan je de hele dag lang terecht bij onze Q8-stations met uitbater, in de Delhaize Shop & Go of bij Panos. Smiles, die kan je gewoon altijd bijtanken !

Voor professionelen

Q8 liberty card

Q8 liberty card

De Q8 liberty card biedt heel wat voordelen voor u als fleetmanager, op maat van uw bedrijf. Een realtimeplatform, flexibele betalingen en maximale controle over het kaartgebruik maken het u makkelijk om uw vloot efficiënt te beheren.

Q8 electric card

Q8 electric card

Overweegt u (een deel van) uw wagenpark elektrisch te laten rijden of zelf over te stappen op een elektrische wagen? Q8 biedt u een handige full-serviceoplossing: met de Q8 electric card krijgt u toegang tot een uitgebreid netwerk van elektrische laadpunten.

Q8 mobility card

Q8 mobility card

Met de Q8 mobility card krijgen uw medewerkers en u optimale flexibliteit. Beheer tankbeurten, verplaatsingen met de taxi, openbaar vervoer, parkeersessies en zoveel meer op een snelle en eenvoudige manier.

De wereld van Q8

Q8 - duurzaamheid

Op weg naar een duurzame toekomst

Q8 zet volop op in op zijn transformatie van klassieke petroleumspeler naar een duurzame Mobiliteitsspeler. Waarbij jij als klant duurzame keuzes kan maken, omringd door de beste (digitale) service en beleving. Concreet? Dat lees je in het Q8 Retail Sustainability report Benelux 2022.

Q8 - Onze waarden en normen

Wat echt telt...

Ethisch en professioneel werken dragen we bij Q8 hoog in het vaandel. En onze waarden weerspiegelen dat ook. Niet enkel de klantenervaring staat centraal, maar ook veiligheid en duurzaamheid zijn essentiële peilers in ons bedrijf.

Q8 - biobrandstoffen

Onderzoek naar biobrandstoffen

Als verantwoordelijke mobiliteitsspeler streeft Q8 mee naar een klimaatneutraal Europa tegen 2050. Het Q8Research team zet daarom haar schouders onder project BioSFerA dat onderzoek doet naar biobrandstoffen.

Q8 - energie efficient aanbod

Efficiënt omgaan met energie

Bij Q8 geven we graag het goede voorbeeld. Daarom optimaliseren we voortdurend ons productaanbod en gaan we efficiënt om met energie in onze benzinestations. Van elektrische laadpalen tot CNG en zonnepanelen, je vindt het allemaal bij Q8.

Q8 - Officiële maximumprijzen aardolieproducten

Officiële maximumprijzen

De prijzen aan de pomp kunnen van dag tot dag verschillen en worden in België door verschillende factoren bepaald. Benieuwd hoe het allemaal in z'n werk gaat? We leggen het je stap voor stap uit.

Q8 - jobs

Haal energie uit je job

Wil je bij een innovatieve mobiliteitsspeler werken waar professionele én persoonlijke groei voorop staan? Neem dan zeker een kijkje naar de openstaande vacatures bij Q8 of solliciteer spontaan. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van ons team op het hoofdkantoor of word je een succesvolle uitbater van een Q8-station.